razno

Kako izabrati odgovarajucu dimenziju kofera za putovanje

Nekada kupovina kofera ili torbe za putovanje moze biti dosta zbunjujuce i prilicno tezak zadatak. U razgovoru sa nasim kupcima primetili smo cesto dilemu koju velicinu kofera da kupe.

Evo nekoliko saveta pri kupovini kofera za putovanje

Najvaznije je da kada kupujete kofer se prvo odlucite za dimenziju kofera .Ako putujete na duze putovanje od 10 -15 I vise dana verovatno ce vam trebati Veliki kofer posebno ako je u pitanju lepsi pol koji ponese i nesto vise garderobe za svaki slucaj.Kada su muskarci u pitanju njima je srednji kofer skoro uvek sasvim dovoljan, cesto nose mnogo manje stvari odnosno ono sto zaista misle da ce im sa sigurnoscu trebati. Veliki kofer za putovanje je cesto pozeljan u zimskom periodu jer je garderoba daleko deblja I zauzima dosta vise prostora. U veliki kofer cete sa sigurnoscu sve spakovati ali on ima i svoje mane .Veliki kofer je dosta tezi za manipulisanje ,takodje kada se zavrsi putovanje problem je gde ga odloziti a da pri tom ne zauzima puno mesta a ono sto je najveca mana je kada putujete kolima posebno ako je u pitanju manji ili srednji auto kada se on smesti u gepek obicno nista vise ne moze da stane. U slucaju duzih putovanja ,selidba takodje postoje i Dzambo koferi koji su veci jos od velikih kofera dimenzija I koji su zaista ogromni nisu mnogo skuplji ali su prilicno teski za nosenje i oni su predvidjeni za tezine oko 30 kg.

Srednji kofer za putovanje je idealan ako idete do 10 tak dana puta posebno ako ne nosite puno kabastih stvari .On nije tezak ,lakši je za manipulaciju a u gepeku automobila se moze smestiti bez problema i da pri tom ostane još mesta. takodje je namenjen da sa lakoćom možete u njega staviti 20 kg.

Sto se malog kofera tice on je predvidjen za kratka putovanja na par dana ujedno je i predvidjen kao kabinski kofer koji mozete smestiti u avion ako dimenzije kofera nisu preko 55x40x20 cm.

Skoro sve niskobudzetene kompanije naplaćuju dodatno mali kofer tih dimenzija 55x40x20 I daju besplatno kofere dimenzija 40x30x20 koji su besplatni .Tu specificnu dimenziju možete naći kod nas u 2 varijante kao torbu ili kao koferčić sa sipkom za vuču.

Sa težinskim limitima ljudi se cesto odlucuju za torbe za putovanje koje takodje imaju ručku za vuču i točkiće koje su dosta lakše I sa lakoćom se moze naci mesto za odlaganje posle putovanja . Torbe za putovanje takodje mozete naci u različitim dimenzijama I bojama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *